✓ Professionel kundeservice ✓ Fri fragt v. køb over 500 kr

Opvaskemaskine Candy Rapido CF 3C7F0W, klasse C, hvid

4.699,00 kr.

50 på lager

Produktbeskrivelse

Vi nyder alle et familiemåltid, men for at kunne vise vores kulinariske færdigheder har vi brug for en opvaskemaskine, der er klar til alt. Det er derfor, Candy skabte Candy Rapido CF 3C7F0W opvaskemaskinen , der kombinerer fleksibiliteten i vaskekapacitet med upåklagelig kvalitet. Derudover er den udstyret med en Maxi Tub, der tilbyder +11% total volumen.

WiFi-forbindelse / hOn app

Vil du have din opvaskemaskine til at fungere, mens du ikke er hjemme og altid have den under kontrol? Brug hOn-applikationen på din smartphone til at starte eller stoppe vaskecyklussen, uanset hvor du er.

WiFi-forbindelse / hOn app

Hver genstand i køkkenet har sin plads. Brug opvaskeplaceringsfunktionen, fra hOn-applikationen, og du vil finde position og sted for korrekt påfyldning af Candy Rapido CF 3C7F0W opvaskemaskinen .

Ved du ikke hvilket vaskeprogram du skal vælge? Tag et billede med din telefon i hOn-applikationen, og dette vil give dig løsninger til: belastningsoptimering og det anbefalede vaskeprogram for at opnå perfekte resultater med vand-, tids- og energibesparelser.

Høj vaskekapacitet

Candy Rapido CF 3C7F0W opvaskemaskinen har en maksimal belastningskapacitet på op til 13 sæt. Således kan du vaske alt på én gang!

Inverter motor

Candy Rapido CF 3C7F0W opvaskemaskinen er udstyret med den nye Speed-Drive Inverter-motor: forbrugseffektivitet kombineres med maksimal vaskeydelse. Denne er inkluderet i energiklasse C, som giver dig et minimum energiforbrug for maksimal vaskeeffektivitet.

Halv belastning

Option udviklet specielt til små belastninger, med en lav grad af snavs. Efter valg af vaskeprogram skal du trykke på knappen og lysindikatoren vil lyse. Hver gang du trykker på knappen, kan du vælge hovedvaskekurven, som vil blive vist på skærmen.

Kontrolpanel

Candy Rapido CF 3C7F0W opvaskemaskinen har en integreret elektronisk kontrol, med touch-kontrolknapper. Betjeningspanelet er placeret frontalt på kanten af ​​døren. Den enkle og brugervenlige grænseflade giver dig mulighed for nemt at vælge de vaskemuligheder, du ønsker. Eller du kan bestille opvaskemaskinen direkte fra din mobiltelefon!

Vaske og tørre program 35′

Et halvfyldt program, der vasker og tørrer service (nyligt snavset) på kun 35 minutter. Reducerer energi- og vandforbrug. Hurtigere end nogensinde!

Intensivt program 75º

Candy Rapido CF 3C7F0W er den ideelle allierede til at opnå perfekt hygiejne i dit køkken. Vælg det intensive program, der vasker ved 75º med en varighed på 140′ for at sterilisere tallerkener, pander og køkkenredskaber. Det sikrer beskyttelsen af ​​hele familien mod vira, bakterier og bakterier, der kan have en negativ indvirkning på sundheden. Få perfekt hygiejne!

Program for automatisk vask

Det er programmet, der automatisk vælger den mest effektive vasketid og temperatur afhængigt af belastningen og graden af ​​tilsmudsning.

Øko-program 45º

Eco-programmet, velegnet til service med normal tilsmudsningsgrad, er det mest effektive program med hensyn til energi- og vandforbrug. Den gennemsnitlige varighed af programmet er 237′. Standardprogram i henhold til EU-normer. Maksimal effektivitet!

Program Glas 45º

Det er et program specielt designet til sarte glas og service. Programmet sikrer en skånsom, men effektiv vask og en tørring uden spor. Den gennemsnitlige varighed af programmet er 96′. Upåklageligt rene retter!

Forvask program

Kort forvask med koldt vand til snavset service, som opbevares i vaskemaskinen, indtil den er fyldt.

Tilføj parabol funktion

Fandt du snavset service efter du startede opvasken? Add-dish-funktionen hjælper dig med at løse problemet: du skal bare åbne døren, tilføje opvasken og lukke den. Cyklussen vil blive genoptaget fra det øjeblik, den blev stoppet.

Bemærk : Det anbefales ikke at tilføje opvask, efter at indikatoren for tilsæt opvask er slukket, da det kan påvirke vaskeeffektiviteten.

Automatisk åbningsdør

Ved afslutningen af ​​opvaskeprogrammet åbner lågen automatisk, frigiver damp og tørrer hurtigt, hvilket efterlader opvasken fejlfrit. Drag fordel af perfekt tørring!

Forsinket start

Med Start Delay kan du selv vælge, hvornår du skal begynde at vaske op. Du har mulighed for at starte processen med en forsinkelse på op til 23 timer, afhængigt af dine egne præferencer. Du kan vaske om natten, når strømmen er billigere, eller du kan planlægge starten på opvasken, så din opvask er klar, når du kommer tilbage fra arbejde. Start vask, når du vil!

Andre fordele ved Candy Rapido CF 3C7F0W opvaskemaskinen :

  • glidende kurve;
  • et nyt kopholderdesign;
  • kurve justerbare i højden, afhængigt af vaskebehov;
  • særlig støtte til bestik.

Måske kan du også lide disse?

Opvaskemaskine SAMUS SDW46.6, 44.8x61x84.5 cm, Klasse E, Hvid

2.799,00 kr.

Opvaskemaskine SAMUS SDW612.5, 60x60x84.5 cm, Klasse E, Hvid

2.599,00 kr.

TILBUD

Opvaskemaskine SAMUS SDX459.5

Original price was: 3.999,00 kr..Current price is: 2.785,00 kr.. / stk.

Samus SDW61.6 opvaskemaskine, klasse E, hvid
TILBUD

Samus SDW61.6 opvaskemaskine, klasse E, hvid

Original price was: 3.159,00 kr..Current price is: 2.785,00 kr.. / stk.