✓ Professionel kundeservice ✓ Fri fragt v. køb over 500 kr

Rigips Rifix Termo gipsplade / polystyren klæbemiddel, cementbaseret, 25 kg

143,00 kr.

294 på lager

Produktbeskrivelse

Rigips Rifix Termo er et gråt pulver baseret på cement, indeholdende syntetiske harpikser af professionel kvalitet. Produktet er ikke giftigt og har stor vedhæftning til underlaget og ekspanderet polystyren (EPS-F).

Rifix-limen fra Rigips bruges til limning af Rigitherm kompositplader af gipsplader med polystyren, til varmeisoleringsarbejde indvendigt, men også til limning og forstærkning af ekspanderet polystyrenplader. Det påføres på betonoverflader, letbeton, porøs beton, kalkcementpuds, gammel puds og direkte på enhver form for murværk.

Understøtningsfladen skal være ren, ikke-deformerbar, tør og fikseret, og flader på Rigitherm pladerne skal være rene, uden spor af fedtstoffer, olier, støv eller andre urenheder. Hvis støttefladen er meget porøs, skal den vandes, og derefter vente til vandfilmen forsvinder.

Påføringsmetode : Hæld indholdet af en 25 kg pose i 6,5 liter vand og homogeniser manuelt eller mekanisk ved hjælp af en elektrisk mixer, indtil der opnås en homogen pasta. Efter opnåelse af pastaen efterlades den i 5 minutter, hvorefter den blandes igen i 30 sekunder. Den således opnåede klæbemørtel påføres på Rigitherm-panelets omkreds, på polystyrenfladen langs kanterne og i flere punkter (3-6), således at den overflade, som klæberen dækker, er større end 40 % ved presning. Den fastgøres ved manuel presning, og planheden og vertikaliteten justeres ved hjælp af højre hånd og bolten.

Arbejdstemperaturen er minimum +5 grader C og højst +30 grader C. Under arbejdet skal overfladen beskyttes mod de stærke solstråler og nedbør, montage af Rigitherm plader udføres først efter færdiggørelsen af de eksterne lukninger.
Det anvendte materiale og den belagte overflade må ikke udsættes for frost eller regn i 24 timer efter påføring.

Vask det brugte værktøj med vand umiddelbart efter brug. Gennemsnitsforbrug: 4-6 kg/m2 til limning og 3-4 kg/m2 til armering.

Ripips Rifix Termo er pakket i en 25 kg pose.

Måske kan du også lide disse?

Rigips klemme 3 x 6 cm

15,00 kr. / stk.

Gipsplade mini type H fugtbeskyttelse Rigips RBI 12,5 x 600 x 2000 mm

95,00 kr. / stk.

Rigips specialgipspladeprofil, galvaniseret stålplade, Rigiprofil, CD, 60 x 28 x 3000 mm

88,00 kr.

Type A gipspladerigips RB 12,5 x 1200 x 2600 mm

130,00 kr. / plade