✓ Professionel kundeservice ✓ Fri fragt v. køb over 500 kr

Zass ZTWD 04 WF vanddispenser, med filtreringssystem, sort

3.899,00 kr.

100 på lager

Zass ZTWD 04 WF vanddispenser er udstyret med et ultraeffektivt vandfiltreringssystem, i 4 på hinanden følgende trin, også forsynet med en koldtvandsdispenser (kølet med en kompressor) og varmt vand. Den har et moderne og elegant design, let at passe æstetisk ind i dit hjem eller kontor. 2 forbindelser er nødvendige: til byens vandnet og til elnettet (220 – 240 V), og vandet leveres både koldt og varmt.

Hvorfor vælge ZASS?

Optimal komfort

Zass ZTWD 04 WF vanddispenser er en del af serien af ​​dispensere med filtrering, som kræver tilslutning til drikkevandsnettet og det elektriske netværk. Den har et ergonomisk design, dimensioner let at passe i små rum (hjem/kontor) med mulighed for placering i køkkener, kontorer på institutioner mv. ved at placere den på disken eller ethvert andet møbel, så den er behagelig at bruge i håndhøjde.

Hydrering til enhver årstid

Dispenseren har to temperaturindstillinger for vand: koldt eller varmt. Varmtvandstemperatur: 85 – 95°C. Opvarmningskapacitet (ved en omgivelsestemperatur på 25°C): 5 L/h (≥85°C). Koldtvandstemperatur: 4 – 12°C. Kølekapacitet (ved en omgivelsestemperatur på 25°C): 2 L/h (≤10°C). Anbefalet omgivelsestemperatur: mellem 10 og 35°C. Omgivende luftfugtighed: ≤ 90%. Vandhaner med høj flow for på kortest tid at opnå den mængde vand, der er nødvendig for at hydrere en person. Energibesparelser gennem indstillinger, der passer til typen af ​​forbrug.

LED-indikatorer for tændt / varmt vand / koldt vand

Tænd/sluk knapper for energibesparelse.

Yderligere sikkerhed til beskyttelse af børn

Dispenseren er forsynet med børnesikring (ved varmtvandshanen) for at forhindre mulige ulykker (skoldning med varmt vand), når børn ikke er under opsyn og har brug for hydrering.

Miljøvenligt

Enheden fungerer med økologisk freon R600.

Komponent- og filter funktionalitet

Zass ZTWD 04 WF vanddispenser arbejder med 4 filtre , der successivt renser vandet, der kommer fra vand netværket, som dispenseren er tilsluttet.

Kompressorkøling

For at du hurtigt kan nyde et glas koldt vand, er denne dispenser udstyret med en højeffektiv, kraftfuld og lydløs kompressor og er udstyret med en automatisk termostat.

Varmeeffekt: 500 W

Ved hjælp af højeffekt kedlen kan der opnås varmt vand på 85 – 95ºC i mængden af ​​5 liter/time.

Køleeffekt: 60 W

Ved hjælp af kompressoren kan der opnås koldt vand mellem 4 og 12ºC i mængden af ​​2 liter/time.

Forsyning til vandnettet

Zass ZTWD 04 WF vanddispenser er tilsluttet direkte til vandnettet.

Filtreringssystem

Filtreringssystemet indeholder 4 filtre, de skiftes med et interval mellem 6 og 12 måneder.

Stille

Lydløs drift af ZASS-dispenseren er mulig takket være den højeffektive kompressor.

Enkelt, minimalistisk design

Tendensen med minimalisme med hensyn til indretning er det, der førte til udseendet af denne type dispensere placeret på køkken- eller kontorbordet i en institution. Dette faktum og forbindelsen til vandnettet giver det øget nytte og effektivitet i det rum, hvor det er placeret. Komfort og hydrering er forenet i denne dispenser, så du kan nyde den fuldt ud.

Sikkerhed

Du kan styre driftstilstanden for Zass ZTWD 04 WF- dispenseren, når den bruges af børn, idet den er forsynet med en sikkerhedsknap, som du kan blokere for distributionen af ​​varmt vand, når der ikke er voksne omkring børnene. Sikkerhed er, hvad enhver forælder ønsker for deres mindreårige børn.

Måske kan du også lide disse?

Rohnson R9708 vanddispenser, rustfri vandtank, hvid

Rohnson R9708 vanddispenser, rustfri vandtank, hvid

2.099,00 kr.

Zass filter WFRS 06, til vanddispenser ZTWD 03 WF / ZTWD 04 WF, sæt med 2 stk.

Zass filter WFRS 06, til vanddispenser ZTWD 03 WF / ZTWD 04 WF, sæt med 2 stk.

550,00 kr.

Midea Biolux JL-1746T vanddispenser, med filtreringssystem, sort

Midea Biolux JL-1746T vanddispenser, med filtreringssystem, sort

4.499,00 kr.

Zass ZWD 02 CR vanddispenser, med minikøleskab 12 liter, hvid

Zass ZWD 02 CR vanddispenser, med minikøleskab 12 liter, hvid

2.399,00 kr.