✓ Chat med kundeservice ✓ Fri fragt v. køb over 500 kr ✓ Professionel montering

Om LixByg

Alexander Arbov
Ejer af LixByg

Geanina Florentina
Produktansvarlig

Josefine Følle
Grafisk designer

Patrick F. Munch
Produktansvarlig

Isabella Følle
Produktansvarlig

Josefine Følle
Grafisk designer

Patrick Følle Munch
Produktansvarlig

Vi er LixByg

LixByg er mere end bare byg. Vi giver danskerne en unik mulighed for at handle alt til deres bolig eller boligprojekt Êt sted. 

Besøg vores Showroom i Kjellerup, Midtjylland!

Vores Showroom i Kjellerup har du mulighed for at komme og se flere af vores byggematerialer og andre produkter. Uanset om du er professionel hĂĽndvĂŚrker eller gør-det-selv entusiast, er LixByg din pĂĽlidelige partner pĂĽ rejsen mod at skabe noget stort. Kontakt os og fĂĽ en tid herunder…

Vores mission

Vi brĂŚnder for at blive Europas førende online virksomhed ved at tilbyde produkter til ĂŚrlige priser. Vi ønsker at give danskerne muligheden for at handle alt til deres bolig eller projekt – uanset omfang – pĂĽ ĂŠt sted. Og dermed ungĂĽr at skulle lede flere forskellige steder hen.

Vi tilbyder:

  1. Gratis levering for køb over 500 kr.: Vi ønsker at gøre det nemt for vores kunder at fĂĽ deres varer leveret lige til døren, uden ekstra omkostninger.
  2. Skarpe priser: Vi er dedikerede til at sikre, at vores kunder fĂĽr mest muligt ud af deres budget og opnĂĽr bedst vĂŚrdi for pengene.
  3. Professionel montering: Gennem vores tømrerfirma, Kjellerup Tømre ApS, tilbyder vi ogsĂĽ professionel montering, sĂĽ vores kunder kan fĂĽ den hjĂŚlp, de har brug for til deres byggeprojekter.
  4. Sikker betaling: Vi prioriterer sikkerhed, og derfor kan vores kunder trygt og sikkert foretage deres betalinger hos os igennem Nets og WordPress.
  5. EU varer: Vi garanterer høj kvalitet og overholdelse af europĂŚiske standarder ved kun at tilbyde produkter/varer fra EU.

Hos LixByg har vi mange ürs erfaring med byggematerialer og montering. Vores omfattende ekspertise gør os i stand til at forstü vores kunders behov og det er derfor vigtigt for os at vores kunder für en god oplevelse nür de handler hos LixByg.