✓ Professionel kundeservice ✓ Fri fragt v. køb over 500 kr

Caorle kulgrill, beton, kogeflade 67 x 40 cm

3.499,00 kr.

Produktbeskrivelse

Caorle beton grillen fra Sarom Fuoco giver dig muligheden for at grille på den sikreste og lækreste måde. For eksempel holder Caorle sig solidt på plads takket være sine 648 kg, og den stærke beton giver endnu mere sikkerhed. Brug kul til at grille.

Du kan lave mad med denne udendørs grill på en overflade på 67 x 40 cm. Dermed har du plads nok til at bruge denne grill som udekøkken i et stykke tid. Du kan sagtens tilbyde flere personer et velsmagende måltid på samme tid.

Du kan indstille grillen til 4 højder, så du kan lege med tilberedningsmetoden af ​​dine retter.

Denne Caorle kommer i naturlig cementgrå, med top og tag allerede malet i en lysebrun farve. Basen og grill området har den naturlige farve som cement. En ekstra praktisk funktion ved denne base: du kan bruge pladsen under grillen til for eksempel at opbevare dine tallerkener. På trods af at grillen er tung, er den nem at samle. Sarom Fuoco tilbyder derfor nok fordele med denne betongrill: sikkerhed, brugervenlighed, smag, nem rengøring og et behageligt og moderne udseende i din have eller på din terrasse.

Vigtige tips til at nyde din betongrill i længere tid

Når grillen stadig har sit naturlige cement look, kan kunden vælge at male den hvid. Dette forhindrer fugt i at trænge ind i grillen. Gør dette to gange om året for at forhindre, at betonen revner på grund af kogende eller frossen fugt, der er trængt ind i grillen. Vil du beholde udseendet af cement? Så kan du også vælge at dække denne grill med et gennemsigtigt lag. De forfarvede dele må ikke gentages.

Måske kan du også lide disse?

Havegrill, med kul, Landmann Dorado 31401, stål, med rejsehjul, med temperaturur, 133 x 56 x 109 cm

2.999,00 kr.

Havegrill, med kul, Grillchef Landmann Kedel 11100, stål, med rejsehjul, med temperaturur, 74 x 60 x 106 cm

2.199,00 kr.

Havegrill Mareea
TILBUD

Havegrill Mareea

Original price was: 3.849,00 kr..Current price is: 3.599,00 kr..

Havegrill Verona
TILBUD

Havegrill Verona

Original price was: 5.999,00 kr..Current price is: 4.199,00 kr..