✓ Chat med kundeservice ✓ Fri fragt v. køb over 500 kr ✓ Professionel montering

Dekorativ silikonepuds Sticky, 2 mm, struktureret, træbark-look, antracitgrå, indvendig/udvendig, 25 kg

615,00 kr.

500 på lager

Den antracitgrå Sticky silikone dekorative gips er en vandig dispersion baseret på akryl copolymerer, silikone additiver, cellulosefibre, marmor granulat, fyldstoffer, pigmenter, finish additiver. Dette anbefales til dekorativ og beskyttende efterbehandling af udvendige og/eller indvendige vægge, især til anvendelse på termiske isoleringssystemer.

Det kan påføres på enhver mineralbaseret overflade som sædvanlige kalk-cementpudser, cement-kalkpudser, pudsmørtler, beton, gipsplader og på gamle malinger, der er modstandsdygtige over for friktion og slid.

Gipsen danner en film, der er gennemtrængelig for vanddamp og uigennemtrængelig for vand, på grund af den hydrofobe karakter, som silikonetilsætningsstofferne giver. Den er nem at anvende og fremragende bearbejdelighed, idet den er modstandsdygtig over for frost-tø, ridser eller mekaniske stød.

Før påføring af produktet anbefales det, at støtten tørres af for vand, olie eller andre urenheder. Produktet påføres ufortyndet eller fortyndet med max 3 % vand.

Det dekorative puds med silikone Sticky påføres ved en omgivelsestemperatur på 10 – 30 grader Celsius, med en maksimal relativ luftfugtighed i miljøet på 80%. Den endelige tørring udføres på 24 timer og i dybden på 72 timer.

Det specifikke forbrug fastlægges afhængigt af understøtningens art og den ønskede struktur. Ved en kornstørrelse på 2 mm er forbruget 2,8 – 3,3 kg/m2.

Måske kan du også lide disse?

Aalborg Rapid cement - 25kg

Aalborg Rapid cement – 25kg

139,95 kr.

Brandsikker mørtel, Sika MonoTop 100, grå, indvendig/udvendig, 5 kg

Brandsikker mørtel, Sika MonoTop 100, grå, indvendig/udvendig, 5 kg

399,00 kr.

Kalkmørtel til puds og reparationer, Adeplast, grå, indvendig/udvendig, 25 kg

Kalkmørtel til puds og reparationer, Adeplast, grå, indvendig/udvendig, 25 kg

89,00 kr.

Forblandet universal tørbeton, Baumit, grå, indvendig/udvendig, 25 kg

Forblandet universal tørbeton, Baumit, grå, indvendig/udvendig, 25 kg

56,00 kr.