✓ Chat med kundeservice ✓ Fri fragt v. køb over 500 kr ✓ Professionel montering

Diana køkken, hvid/creme – eg A458 , 200 cm

8.999,00 kr. / sæt

Ikke på lager

Diana-køkkenet , med designet af de skrå låger, i kombinationen af ​​farver ( hvid, creme) og den fremherskende nuance, der imiterer træ ( eg A458 ), skaber et moderne, unikt og attraktivt kromatisk og æstetisk spil. Når først det er placeret i rummet til at tilberede og servere måltidet, vil dette køkkenmøbel gøre det til et behageligt.

Grundet længden på 200 cm er dette møbel velegnet til både lejligheden og huset, det kan supplere andre eksisterende møbler, men det kan også være modstandsstykket der manglede i huset. Kombinationen af ​​linjer og kontrasterende farver oplyser rummet, skaber et behageligt spil og fremhæver møblernes skønhed.

Diana køkkenmøblerne består af to kroppe: overkroppen (30 cm dyb, 60 cm høj) og underkroppen (45 cm dyb, 85 cm høj), men set ud fra linjer og farver er deres ydre udseende Den kombinerer på en behagelig, geometrisk måde, som om den ene er den andens spejlreflektion, med små ændringer.

Overkroppen er forsynet med 4 hængslede låger og i alt 6 hylder, hvoraf to er helt åbne (i den centrale del), og de øvrige 4 hylder er åbne mod møblets yderste hjørne. Denne interne organisation, i kombination med den eksterne organisation, giver plads både til opbevaring af madvarer og tilbehør, der er nødvendige i køkkenet, samt til fremvisning af dekorative genstande eller genstande, som du ofte har brug for. Derfor er tilpasningen af ​​køkkenet i dine hænder!

Underkroppen er forsynet med 5 låger med hængsler og en skuffe i den centrale del af møblet. Denne krop er helt lukket, så du kan nyde en stor plads til produkter og service og kun fremhæve farvernes skønhed. Overordnet har underkroppen 4 hylder og en skuffe, hvoraf den ene kan bruges til at skjule køkkenvasken. Takket være den generøse plads inde i denne krop har du således, ud over at installere vasken, plads nok til at opbevare andre voluminøse genstande.

Underkroppen kan monteres med vaskdækslet i venstre eller højre side, hvorved tilslutning og bagside monteres tilsvarende. Diana-køkkenet giver dig således  mulighed for at tilpasse dig den tilgængelige plads og den eksisterende tilrettelæggelse af køkkenet. Takket være den medfølgende bordplade (200,5x55x2,2 cm) har du et komplet og brugsklart køkkenmøbel, som vil være vidne til dine madlavningsoplevelser og servering af måltidet i familien.

Produktet leveres adskilt, i 3 pakker og er ledsaget af tilbehør og monteringsvejledning. Vi leverer ikke installation. Dimensioner kan variere med ±2 cm.

Antallet af skabe angiver de møbler, der er samlet individuelt og udgør det komplette køkkenmøbel. Diana-køkkenet har således et skab, der danner underkroppen og et skab, der danner overkroppen.

Tekniske specifikationer:

Stil : moderne
Længde (cm) : 200
Underkroppens dybde (cm) : 45
Nedre kropshøjde (cm) : 85
Overkropsdybde (cm) : 30
Højde på overkroppen (cm) : 60

Måske kan du også lide disse?

Claudia 60A emhætteskab, sort + matsort folie, 60 x 30 x 57 cm, 1C

899,00 kr. / stk.

Houston 1195 køkkensæt
TILBUD

Houston 1195 køkkensæt

9.799,00 kr. / sæt

Domino 07 køkken, sonoma mat /hvid, niagara bordplade, 300 cm

Domino 07 køkken, sonoma mat /hvid, niagara bordplade, 300 cm

8.999,00 kr.

Domino 07 køkken, mat valnød/hvid med top, 300 cm

Domino 07 køkken, mat valnød/hvid med top, 300 cm

9.999,00 kr.