✓ Professionel kundeservice ✓ Fri fragt v. køb over 500 kr

Glasbyggesten Vitrablok, Maya, 19 x 19 x 8 cm

Fra et integritetssynspunkt modstår glasbyggestensvægge ild i mere end 60 minutter.

55,00 kr.

1995 på lager

Produktbeskrivelse

Maya  transparent glasbyggesten , Vitrablok mærke,  kan anvendes til faste vinduer, lige vægge, afbrudte vægge eller vægge med en bestemt form. Andre anvendelser kan være balustrader eller eventuelt buer.

Glaskonstruktionen (strukturen) opnås ved at bruge glasbyggesten. Gennem et passende valg i designfasen er der mulighed for at styre mængden af ​​lys på genstandene og at træffe valget mellem transparente eller ugennemsigtige byggesten. Ud fra et synspunkt om termiske egenskaber er glasbyggesten et godt materiale. Denne effekt er forårsaget af hulrummet i byggestenen, fyldt med tør luft ved et lavere tryk. I en bredere klassifikation af byggematerialer er glasbyggesten varmebesparende produkter.

Væggene bygget af glasbyggesten, som også indeholder glasvinduer, giver et fornemt æstetisk udseende, der tillader transmission af lys, men samtidig, afhængigt af kombinationerne, også refleksion af strålerne tilbage til ydersiden og en perfekt spredning af lyset indeni. De gennemsigtige glassten tillader et udsyn indefra. Fra et akustisk isoleringssynspunkt er glasbyggesten blandt de bedste byggematerialer. Konstruktioner lavet af glasbyggesten giver et højt sikkerheds niveau indeni. Vægge og vinduer tåler høj vind- og jordskælvsbelastning.

Lystransmissionen gennem de klare mursten er 75% (fra det indfældende lys vinkelret på overfladen), hvilket svarer til værdierne for et standard termoruder. Det er værd at nævne den fremragende funktion, der udføres af samlingerne mellem glasbyggestenene, i tilfælde af vægge eller vinduer. Denne samling har rollen som regulator af lystransmission, såvel som mængden af ​​varme, der kommer ind udefra.

Glassten er et fremragende lydisolerende materiale, som også tillader lystransmission. Det er svært at finde et bedre materiale end dette. For eksempel ved at bruge glasbyggesten reduceres støjen fra en travl gade til et minimums niveau i 125 Hz-området og til et gennemsnits niveau i 2.000 Hz-området. Derfor anbefales brug af glasbyggesten til fabrikker, travle gader, lufthavne mv.

På grund af de særligt gode varmeisoleringsegenskaber giver glasbyggestenene en ideel beskyttelse mod fugtkondens indeni. Eksempelvis vil der i et rum med en indre temperatur på 20 grader Celsius og en relativ luftfugtighed på 60% ikke opstå kondens på overfladen af ​​byggesten, så længe temperaturen ikke falder til under -2,4 grader Celsius.

Tekniske specifikationer:

  • Farve: gennemsigtighed.
  • Dimensioner LxBxD (mm): 190 x 190 x 80.
  • Brug: faste vinduer, lige vægge, afbrudte vægge eller vægge med en bestemt form.

Måske kan du også lide disse?

Glasbyggesten BRILLY Orange 19x19x8 cm

85,00 kr. / stk.

Glasbyggesten glaspyramide 19 x 19 x 8 cm

Glasbyggesten glaspyramide 19 x 19 x 8 cm

49,00 kr.

Brun glasbyggesten, Vitrablok, 19 x 19 x 8 cm
TILBUD

Brun glasbyggesten, Vitrablok, 19 x 19 x 8 cm

Original price was: 79,00 kr..Current price is: 46,00 kr..

Glasbyggesten klar hjørne 90°, BØLGE 19x13x8 cm

100,00 kr. / stk.