✓ Professionel kundeservice ✓ Fri fragt v. køb over 500 kr

Tilbud
TILBUD

Hydromassage brusekabine FD-S1 90QB, 90 x 90 cm

Original price was: 8.999,00 kr..Current price is: 7.999,00 kr.. / stk

Produktbeskrivelse

Hydromassage-brusekabinen FD-S1 90QB  er designet til hjørnemontering. Den har et kontrolpanel med LCD-skærm, med hydromassage-dyser, batteri og knapper til lydstyrke, nulstilling, radio, radiofrekvenser, belysning, ventilation, telefon og strøm.

Kabinen med hydromassage er bygget med brusekar med frontmaske, to faste døre og to bevægelige døre, aluminiumsprofiler og justerbare fødder. Bagpanelet er lavet af glas og tillader fastgørelse af håndklædeholderen, mobilhylden, spejlet, mobilbruseren og fodmassageapparatet. Det øverste dæksel er forsynet med lysspot, fast bruser, ventilation, transformer og diffusor.

Håndtaget kan betjenes til venstre og højre, for tilførsel af varmt vand, henholdsvis koldt vand. Kontakten har følgende funktioner: rygmassagedyser, mobil bruser, fast bruser, fodmassagedyser og vandfaldsafløb.

Monteringsvejledning

For nemt at kunne udføre installations- og reparationsoperationer skal kabinen installeres mindst 50 cm fra andre sanitære genstande, og rummets højde skal være mindst 230 cm. For at tilslutte til koldt- og varmtvandskilden skal kabinen være så tæt som muligt på væggen, og vandrørene skal være korrekt installeret.

Strømkilden (stikkontakten) skal være placeret mindst 220 cm over jorden, og afstanden mellem hjørnet af væggen og stikkontakten skal være større end kabinens bredde. Udtaget skal være jordet.

Tilslut den faste bruser og den mobile bruser til varmt- og koldtvandsslangen. Vandtemperaturen må ikke være højere end 81°C. Brusekabinen vil blive forbundet til en jordet elektrisk strømkilde. Strømstyrken må ikke være højere end 30 mA.

Instruktioner til brug af hydromassage brusekabinefunktionerne  FD-S1 90QB :

  • tryk på Power- knappen for at tænde og slukke kabinen;
  • tryk på Light Spot- knappen for at oplyse kabinen. For at slukke lyset skal du trykke på knappen Light Spot endnu en gang  ;
  • for at starte/stoppe ventilationen, tryk på Ventilationsknappen ;
  • tryk på radioknappen  for at aktivere funktionen. For at justere lydstyrken skal du trykke på knappen VOL ><;
  • tryk på Reset- knappen for at vende tilbage til standardfunktionen;
  • For at ændre radiofrekvensen og automatisk gemme en ny frekvens skal du trykke på knappen til ændring af radiofrekvens Fastgør antennen, så du har det bedste signal;
  • For at kunne bruge Telefonfunktionen skal brusekabinen tilsluttes det faste telefonnet. Hvis du modtager et telefonopkald, mens du bruger standen, skal du trykke på knappen Telefon  for at acceptere opkaldet og tale ind i højttaleren. Tryk på knappen igen for at afslutte telefonopkaldet.
  • efter brug af brusekabinen skal du slukke for kabinen og koble den fra strømkilden.

Måske kan du også lide disse?

Hydromassage brusekabine Kadda ANS-542B, højt badekar, 150 x 85 x 220 cm
TILBUD

Hydromassage brusekabine Kadda ANS-542B, højt badekar, 150 x 85 x 220 cm

Original price was: 12.235,00 kr..Current price is: 11.499,00 kr..

Hydromassage brusekabine ANS-919, højt badekar, 90 x 90 x 215 cm

Hydromassage brusekabine ANS-919, højt badekar, 90 x 90 x 215 cm

7.555,00 kr.

Kadda brusepanel ST-8716-N, sikkerhedsglas + PVC, sort finish, 142 x 17 cm

Kadda brusepanel ST-8716-N, sikkerhedsglas + PVC, sort finish, 142 x 17 cm

2.099,00 kr.

Kadda Abby hydromassage brusekabine

Kadda Abby hydromassage brusekabine

12.499,00 kr. / stk