✓ Chat med kundeservice ✓ Fri fragt v. køb over 500 kr ✓ Professionel montering

Indbygget opvaskemaskine Electrolux EEM48320L, klasse D

6.099,00 kr.

50 på lager

Den indbyggede opvaskemaskine Electrolux EEM48320L er et moderne og effektivt apparat, designet til at lette arbejdet i køkkenet. Med en generøs kapacitet på 14 sæt kan den vaske en stor mængde service i én cyklus. Electrolux vaskemaskinen har 8 forskellige vaskeprogrammer , der tilbyder forskellige opvaskemuligheder til forskellige typer service og snavs og AirDry teknologi, hvormed du sparer vand og strøm. Med muligheden for forsinket start på op til 24 timer kan du planlægge starten af ​​opvaskemaskinen efter dine behov og præferencer, så du sparer tid og får mest muligt ud af effektiviteten af ​​vaskecyklussen.

AirDry teknologi

Den nye AirDry-teknologi bruger den naturlige luftstrøm til at fuldføre tørringen og har op til tre gange bedre ydeevne sammenlignet med lukkede dørsystemer. Lågen åbner 10 cm mod slutningen af ​​programmet, så luften kan cirkulere for at opnå exceptionelle tørreresultater. 

Vaskekapacitet 14 sæt

 Electrolux EEM48320L opvaskemaskinen har en maksimal belastningskapacitet på op til 14 sæt. Electrolux opvaskemaskinen er udstyret med en innovativ sprayarm, FlexiSpray Satellite, som sikrer en spray med 3 gange bedre dækning i forhold til standardsystemet. Det garanterer fuldstændig rengøring, selv når opvasken er stablet.

MaxiFlex skuffe

MaxiFlex skuffen er designet til at modtage bestik og redskaber i næsten alle former og størrelser. Uanset om de er store eller med usædvanlige former, letter skillevæggene og den dybe skuffe let ilægning.

Bløde kopholdere

Risikoen for, at dine glas bliver beskadiget eller endnu værre går i stykker, under vask i opvaskemaskinen, mindskes takket være de bløde gummistøtter, SoftSpikes, som holder glassene sikre.

Tavs feedback, stråle på gulvet

Lysprojektionen på gulvet (Beam on Floor) holder køkkenet stille. I stedet for et stærkt lydsignal, der kan gå tabt i baggrundsstøjen, vil Electrolux EEM48320L opvaskemaskinen kommunikere programmets status gennem et lyspunkt, der projiceres på gulvet: rødt når programmet kører og grønt når det er slut.

Måske kan du også lide disse?

TILBUD

Opvaskemaskine SAMUS SDX459.5

2.785,00 kr. / stk.

Indbygget opvaskemaskine Candy CDIH 1L949, klasse F, bredde 45 cm

Indbygget opvaskemaskine Candy CDIH 1L949, klasse F, bredde 45 cm

3.999,00 kr.

Indbygget opvaskemaskine Pyramis DW 45FI5, klasse E, bredde 45 cm

Indbygget opvaskemaskine Pyramis DW 45FI5, klasse E, bredde 45 cm

3.799,00 kr.

Indbygget opvaskemaskine Pyramis DW 60FI5, klasse E

Indbygget opvaskemaskine Pyramis DW 60FI5, klasse E

4.245,00 kr.