✓ Chat med kundeservice ✓ Fri fragt v. køb over 500 kr ✓ Professionel montering

Laminatparket 12,3 mm Landgulv Ring PH 53907, eg, blank finish.

395,00 kr.

5000 pĂĽ lager

Laminatparket Landgulv Ring PH 53907  har en medium egetrÌ nuance, som skaber et behageligt og elegant miljø. Denne parketmodel kan med succes bruges i tilfÌlde af klassiske og elegante dekorationer.

Laminatgulv – slidstĂŚrkt og nemt at vedligeholde 

Parket  er den mest almindelige type gulvbelÌgning. Det bruges isÌr i rum og pü gangene i huse, fordi det gennem sin trÌtekstur giver interiøret en følelse af varme, af  hjem . TrÌ har evnen til at forvandle et hus til et hjem og tilpasser sig let familiemedlemmernes behov, hvilket skaber komfort. Parketten er modstandsdygtig  i børnevÌrelset, som altid vil udsÌtte det for hürde tests, det er  praktisk  i køkkenet, hvor risikoen for snavs er til stede ved hvert trin, men ogsü  elegant og fornemt  i spisestuen eller stuen.

Ud over  tidens prøve  , som den bestür med succes, skiller HDF sig ogsü ud ved at bevare trÌets naturlighed og dets egenskaber. Blandt de vigtigste nÌvner vi termisk og lydisolering. 

Laminatgulve  er et meget populÌrt valg og er meget almindeligt inden for boligindretning, primÌrt takket vÌre dets overkommelige pris. Dens største fordel er muligheden for flydende montering uden at skulle lime den. Et andet stort aktiv er, at  det er nemt og hurtigt at rengøre, og det anbefales at bruge specielle rengøringsmidler, som har til opgave at beskytte overfladen og holde den i god stand sü lÌnge som muligt.

Sammenlignet med massiv parket består laminatparket ikke udelukkende af træ, men af  ​​HDF  (High-Density Fiberboard). Dette er dybest set en plade lavet af træfibre med høj densitet, presset ved høje temperaturer, over hvilken der limes et dekorativt papir og et melaminbeskyttende lag. Hele dens sammensætning og især den høje tæthed af de fibre, der er blevet intenst komprimeret, bestemmer dens  høje modstandsdygtighed over for slid  eller  presning. Den er desuden brandsikker og kompatibel med vandbaseret gulvvarme.

Tekniske specifikationer

MĂŚrke: Landetage

Tykkelse: 12.3 mm

LĂŚngde: 806 mm

Bredde: 403 mm

Materiale: Paneler

Monteringstype

Klassisk kliksystem. RĂŚkke for rĂŚkke.

Skygge: egetrĂŚ

Stil: klassisk

Parketpladeformat: bred tallerken

Vandbaseret gulvvarme

Rigtig slidstĂŚrk

MĂĽske kan du ogsĂĽ lide disse?

Laminatparket 12,3 mm grĂĽ Landgulv Ring PH 53908, blank finish.

Laminatparket 12,3 mm grĂĽ Landgulv Ring PH 53908, blank finish.

395,00 kr.

Mac Allister Benzinklipper, 43 CC, 25 cm

Mac Allister Benzinklipper, 43 CC, 25 cm

1.900,00 kr.

Samsung køleskab/fryser, 341 liter

Samsung køleskab/fryser, 341 liter

6.095,00 kr.

Badekar armatur til gulv, Ideal Standard Tonic

Badekar armatur til gulv, Ideal Standard Tonic

15.995,00 kr.