✓ Professionel kundeservice ✓ Fri fragt v. køb over 500 kr

Oppustelig badering til pool, 51 cm, pink med blomsterprint

Optimal stabilitet i vandet takket være de to kamre! Badering bestående af to kamre med ventiler med tilbageslagsbeskyttelse. Skal anvendes under opsyn af en voksen.

79,00 kr.

Produktbeskrivelse

3 kategorier af Nabaiji-produkter til at udforske vandaktiviteter

Nabaiji foreslår 3 typer af aktiviteter: opdagelse af vand, svømning og dykning.

Baderingen er velegnet til “Opdagelse af vand”: flydeevne til at udforske det akvatiske miljø af barnet. Med denne badering kan barnet øve sig i at bevæge sig i vandet, mens det har det sjovt. Baderingen er ikke til flydning, men til leg i vandet.

Alder: 3-6 år.

Dimensioner: Indvendig diameter: 19 cm. Udvendig diameter: 51 cm.

Sikkerhed: Høj stabilitet på grund af de to kamre.

Brugsbegrænsninger: Anbefales ikke til børn under 30 kg.

Hvordan fungerer hurtigventilen?: Dette produkt er udstyret med PVC-ventiler med tilbageslagsklap. For korrekt at oppuste produktet, skal du trykke på basen af ventilen for at åbne klappen. Denne klap lukker mekanisk inden for ca. 2 sekunder, så det er normalt, at der slipper lidt luft ud efter oppustning. Af denne grund skal du hurtigt lukke låget.

Hvad skal jeg gøre, hvis produktet taber luft, når jeg oppuster det?: Det er muligt, at ventilen ikke fungerer korrekt: klappen lukker ikke normalt, og en stor mængde luft slipper ud før låget lukkes. For korrekt at placere den, tag fat i ventilen med to fingre og oppust derefter produktet fuldt ud, før du lukker låget. Klappen skal placeres korrekt.

Anbefaling til brug for at undgå for tidlig misfarvning: Efter brug skyl baderingen med vand for at fjerne klor, sand eller salt. For at undgå for tidlig misfarvning, lad ikke baderingen ligge i solen, når den ikke er i brug.

Vægt: 170g.

Garanti: 2 år.

Måske kan du også lide disse?

Børnepool, Zakupy, 96x55cm, Flerfarvet

120,00 kr.

Soda sommer oppustelig børnepoolen er et perfekt tilbehør til varme sommerdage!, med solafskærmning, slotsmodel, 122×122 cm

235,00 kr.

Intex oppustelig pool, Regnbuering, 297 x 193 x 135 cm

635,00 kr.

Oppusteligt poolsæt til børn, med kugle og spole, flerfarvet, 122CM

259,00 kr.