✓ Professionel kundeservice ✓ Fri fragt v. køb over 500 kr

OSB 3 plader, 2500 x 1250 mm

90,50 kr.327,00 kr.

Produktbeskrivelse

OSB 3 plader, 2500 x 1250 mm
OSB er en trelags stiv plade, der består af 3 lag træflis med ortogonal orientering (sammenflettet), limet og presset gennem en kontinuerlig varmpresningsproces.
Anvendelsen af ​​OSB-plader er mangfoldig, udover applikationerne med en strukturel rolle i konstruktionerne på trækonstruktionen (fremstilling af brædder, gulve, vægge eller brædder), kan produktet også bruges til en hel række relaterede applikationer, som f.eks. som:
  • fremstilling af forskalling til beton;
  • fremstilling af hylder;
  • realisering af lette midlertidige konstruktioner (barakker, byggepladser, skure, lagerbygninger);
  • midlertidige lukninger af anlæg;
  • scener, pontoner;
  • udstillingstavler.
Fastgørelse af støttepladerne:
På grund af den særlige orientering af spånerne i mellem- og overfladelagene frembyder OSB-pladerne en særegenhed ud fra et synspunkt om mekanisk opførsel: pladernes bøjningsmodstand og bøjestivhed (elasticitetsmodul) er omkring 2,5 højere på pladerne. hovedakse (modstandsakse), sammenlignet med den sekundære. For nem identifikation er hovedaksen givet af pladens længde, og den sekundære akse er på dens bredde.

Ved gulve og strøer skal brædderne arrangeres og monteres med langsiden vinkelret på understøtningerne (bjælker, spær) henholdsvis med kortsiden fastgjort til understøtningerne.
Krydssamlinger skal undgås. Hertil skal brædderne være forskudt med minimum 40 cm mellem tilstødende panelrækker. Ved vægbeklædning opnås maksimal stivhed, når brædderne monteres i lodret position.

Ud over sin bemærkelsesværdige modstand mod bøjning og forskydning har OSB også en meget god dimensionsstabilitet under fugtige forhold . Det er det ideelle valg til at udføre paneler med en bærende rolle, i tilfælde af konstruktioner på en trækonstruktion.

Valg af pladetykkelse:

Tykkelsen af ​​de OSB-plader, der anvendes som bærende paneler, afhænger af størrelsen af ​​den last, der skal tages, sektionen og/eller åbningen mellem understøtningerne. Producenten anbefaler følgende minimumstykkelser på OSB 3-plader til typiske åbninger på 625 mm mellem understøtninger (søjler, bjælker, spær):

  • indervæg: minimum 10 mm;
  • ydervæg: minimum 12 mm, ideelt 15 mm ;
  • boliggulv: minimum 18 mm, ideelt 22 mm ;
  • tag: minimum 22 mm.
Opbevaringsbetingelser:
Generelt skal der under transport, opbevaring, udførelse og drift af konstruktionen lægges særlig vægt på at undgå direkte kontakt med vand og begrænse fugtoptagelsen i pladen. OSB plader er produkter designet til at fungere optimalt under tørre eller våde miljøforhold, så deres direkte eksponering for vejret (ubeskyttet til det ydre miljø) er ikke tilladt.

Måske kan du også lide disse?

OSB 3 plader 2500 x 675 mm

102,00 kr.195,00 kr.