✓ Professionel kundeservice ✓ Fri fragt v. køb over 500 kr

Sæt med 2 SUPER TRENDS® mus- og rottefælder, Intelligent Tunnel Race Type, Holdbare materialer, Indendørs/Udendørs

250,00 kr.

Produktbeskrivelse

Sæt med 2 SUPER TRENDS® mus- og rottefælder, Intelligent Tunnel Race Type, Holdbare materialer, Indendørs/Udendørs

Har du fået nok til at opdage tegnene på den uønskede invasion af mus i dit hjem? Tag kontrol over situationen med vores smarte gnaverfældesæt!

Specielt designet til effektivt og humant at fjerne skadedyr fra dit miljø, disse innovative fælder er den ideelle løsning til at holde dit hjem sikkert og rent.

 

 

Fordele:

Stor tunnel til forskellige gnavere – Sammenlignet med de fleste fælder på markedet har SUPER TRENDS® en stor plads. Et lille mellemrum vil forårsage kvælning og klemning af musenes hale.

Sikker metode til at fange mus – Fang musen i stedet for at dræbe den med farlige metoder, du bør få denne fælde med det samme, hvis du vil holde dine børn eller kæledyr væk fra disse sikkerhedsproblemer.

Let at sætte op og frigøre – Bare åbn hoveddøren og smid agnen i for at sætte denne musefælde. Når du har fanget en mus, kan du nemt slippe den ud i naturen ved at åbne hoveddøren til ydersiden, uden nogensinde at røre musen!

Nem at rengøre og genbrugelig – Vask musefælden med vand og tør den med en klud, du kan omkonfigurere en musefælde. For- og bagdørene på iiwey menneskefælden er forstærket med jernplader, som ikke let beskadiges ved tygning som andre på markedet.

 

 

Måske kan du også lide disse?

Anti-myg armbånd med ultralyd, vandafvisende, E-manor®

230,00 kr.

Naturligt anti-møl produkt til tøj, Fleriana, 3 stk

105,00 kr.

Anti-myg/flåtafvisende Autan Spray Multi Insect 100ml

135,00 kr.

Anti-Mosquito Liquito Reserve for Electric Raid Device, 21 ml, lavendel duft

109,00 kr.