✓ Chat med kundeservice ✓ Fri fragt v. køb over 500 kr ✓ Professionel montering

Samus Classico 20 kaffemaskine

1.515,00 kr.

200 på lager

En god dag er kendt om morgenen! Start hver dag stærkt og få den nødvendige energi ved hjælp af en aromatisk kaffe i dit hjem. Forkæl dine sanser med dine yndlingssortimenter og nyd bekvemmeligheden! Samus espressomaskinen er intuitiv og nem at bruge, den skiller sig ud for kvaliteten og den perfekte smag af den tilberedte kaffe og bringer et moderne og elegant touch til køkkenet!
 
Hele aromaen af ​​den malede kaffe vil blive ekstraheret direkte i din kop takket være pumpens høje tryk på 20 bar. Du vil altid have en aromatisk og cremet kaffe som på caféer!
Du skal ikke bekymre dig om at skulle fylde vandtanken for ofte. Med en kapacitet på 1,6 liter sikrer den tilberedning af mindst 16 kaffer indtil næste påfyldning.
Espressomaskinen fungerer med malet kaffe og er nem at bruge. Det eneste du skal gøre er at putte kaffe i stålfilteret, trykke godt på det med specialskeen i pakken, sætte filteret ind i specialrummet og trykke på knappen. Det er nemmere end nogensinde før at tilberede en lækker kaffe.
 
I den øverste del af espressomaskinen finder du en rustfri stålstøtte, der er specielt designet til opvarmning af kaffekopper inden brug. Jo varmere kopperne er, jo mere behagelig smager kaffen.
Du kan også være en spirende barrista! Det klassiske mælkeskumningssystem giver dig frihed til at tilberede dine egne lækre mælkeopskrifter: cappuccino, latte, frappe eller andet. Du vil være sikker på at få et perfekt skum til dine ideer!
Samus espressomaskinen er nem at bruge. Genopfyld og tøm kaffefilteret hurtigt og uden problemer, fyld den aftagelige tank på få sekunder, tilbered kaffe med blot et tryk på en knap. Med Samus Classico 20 er det så enkelt!

 

Tekniske specifikationer

Brand
Samus

Model
Classico 20

Effekt (W)
850

Pumpetryk (bar)
20

Fødevaretype
malet kaffe

Drikketype
Varmt vand, Cappuccino, Espresso, Mælkeskum, Latte, Frabbe

Vandbeholderkapacitet (L)
1.6

Kopkapacite
1

Anti-dryp system
Ikke

Farve
rustfrit stål

Måske kan du også lide disse?

Kaffemaskine SAMUS Elite

435,00 kr.

Kaffemaskine m. timer SAMUS Tempora

420,00 kr.

3 i 1 Espressomaskine

3 i 1 Espressomaskine

1.899,00 kr.

Albatros Delice kaffemaskine

Albatros Delice kaffemaskine

545,00 kr.