✓ Professionel kundeservice ✓ Fri fragt v. køb over 500 kr

Trådløs 2-i-1 vakuum- og boldpumpe fra Atmos, Hvid

Én enkelt opladning kan pumpe 25 basketball/fodbold/rugby bolde op.

475,00 kr. / stk

Produktbeskrivelse

ATMOS har et 850 mAh batteri, der kan give op til 60 minutters kontinuerlig brug.

Med Flextail vakuumposer kan du skabe mere plads i din kuffert og skab derhjemme, hvilket sparer op til 4 gange mere plads. Takket være den kraftige kompression reducerer ATMOS posernes volumen med over 50% på kun 4-5 minutter. Fuldt automatisk ventilation uden behov for manuel tryk og håndholdt fastholdelse. Vakuumfunktionen fungerer udelukkende med Flextail vakuumposer.

Trådløst design med ekstremt små dimensioner
ATMOS vejer kun 88 gram, svarende til to æg. Dens størrelse er 9,14 cm x 3,05 cm x 4,06 cm, så pumpen kan holdes i en hånd og er nem at opbevare i lommen, tasken eller rygsækken. Det trådløse design gør det muligt at bruge enheden hvor som helst og når som helst.

Opladelig via USB
ATMOS har et 850 mAh batteri, der kan give op til 60 minutters kontinuerlig brug. Én enkelt opladning kan pumpe 25 basketball/fodbold/rugby bolde op. ATMOS understøtter også hurtig opladning og har kun brug for en time for at nå 100% kapacitet.

Overlegen og kraftig tryk Luftvolumen: 3L / M, maksimalt tryk: 15PSI. På kun 3 minutter kan du nemt pumpe dine bolde op, hvilket sparer dig for mere energi og tid. ATMOS leveres med 4 standard luftnåle, så du behøver ikke bekymre dig om at miste dem.

Udstyret med en manometer
Skive-manometeret er pålideligt, professionelt, let at bruge og fungerer i alle vejrforhold. Det sikrer præcis oppumpning til alle typer sports- og rekreative bolde. Det kræver ikke batterier og fungerer til alle oppustelige bolde: fodbold, basketball, rugby, volleyball, polo osv.

Fremragende til sport
Fungerer perfekt til en bred vifte af sportsbolde. Du behøver ikke længere aflyse fodboldplaner eller parkkampe. Sørg altid for at have en Atmos i din sports taske eller lomme!

Vigtige tip
Brug ikke ATMOS til at pumpe balloner op. ATMOS er ikke vandtæt, det anbefales ikke at bruge det i regnvejr. For at forhindre overophedning af motoren og skade på levetiden, slukker ATMOS automatisk efter 10 minutters brug. For at bruge den igen, skal du genåbne luftpumpen.

Måske kan du også lide disse?

Pløkker til telt, Sæt med 10

79,00 kr. / stk

Presenning til campingtelt, 3 x 2,5 m

600,00 kr. / stk

Elastik til Teltstænger (6 m)

59,00 kr. / stk

Campinglampe BL 200 – 200 Lumen, Genopladelig, Blå

379,00 kr. / stk