✓ Professionel kundeservice ✓ Fri fragt v. køb over 500 kr

Ultralydsapparat Skadedyrsbekæmper MUNDOVAL, Mod gnavere, fluer, kakerlakker, med LED, hvid/blå

299,00 kr.

Produktbeskrivelse

Ultralydsapparat Skadedyrsbekæmper MUNDOVAL, Mod gnavere, fluer, kakerlakker, med LED, hvid/blå

Træt af dyre udryddere og ineffektive skadedyrsbekæmpere, der ikke virker? Med Ultrasonic Pest Repellent bliver dine problemer løst.

Skadedyrsbekæmper Vores ultralydsbekæmpelse af skadedyr anvender den mest avancerede moderne teknologi, udsender ultralyds elektromagnetiske bølger, polære bølger i bioniske bølger osv. som stimulerer det auditive system hos lopper, gnavere, kakerlakker, mus, insekter, myg, myrer, rotter, væggelus og andre. skadelige insekter og får dem til at flygte fra det eksisterende rum. Velegnet til installation og brug i hjemmet, køkken, lager, butik, hotel, kontor. Det kan tilbyde dig komplet og non-stop beskyttelse.

 

 

En kontinuerlig skadedyrsafvisningsproces

Uge 1: Skadedyrene, der gemmer sig i mørket, vil blive tvunget ud. Fordi de føler sig utilpas og løber, kan antallet af mus og insekter stige på dette tidspunkt.

Uge 2: ikke-immun og beskadiget nervesystem. De fleste af skadedyrene er sluppet væk, og du vil se, at mange af dem er forsvundet.

Uge 3-4: Uacceptabel og løbe væk hjemmefra for altid. Skadedyr fjernes fuldstændigt for optimale resultater, hvilket efterlader dit hjem skadedyrsfrit.

 

 

Lydløs drift

Repelleren hjælper dig med at slippe af med skadedyr uden støj, og du kan sove i fred.

Sikker for mennesker og kæledyr, ingen stråling

Den elektroniske skadedyrsbekæmper er sikker for gravide kvinder og babyer, men påvirker kun skadedyr. Derudover er det det bedste alternativ til kemiske afskrækningsmidler, giftig spray eller fælder, der skader mennesker og ikke indeholder giftige kemikalier. Så du kan være helt sikker på din sikkerhed. At tilbyde dig et trygt og ordentligt hjem.

 

Instruktioner

1. Tilslut først repelleren til en standard stikkontakt, og den vil begynde at virke. Det afviser simpelthen insekter og gnavere fra dit hjem, så der ikke bliver nogen lig, intet rod.

2. Repelleren skal installeres 50~150 cm væk fra gulvet og lodret på gulvet. Repelleren må ikke sættes rundt om tæpper, gardiner mv.

3. For at øge effektiviteten anbefales et kamera, en repeller. Og til større rum, såsom varehuse, vil der være behov for to eller flere repellers.

4. Repelleren arbejder 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen hele året. De bedste resultater vil blive observeret efter kontinuerlig brug i 2-3 uger.

5. Vær venlig ikke bekymret for, at mus og parasitter vil vokse i starten, fordi de forsøger at løbe væk fra dit hus efter at være blevet angrebet af ultralyd.

6. Repelleren er sikker at bruge omkring: mennesker, hunde, katte, fugle, fisk og kaniner. Det anbefales dog ikke til kæledyr som: mus, rotter, hamstere, ørkenrotter, marsvin, taranteller, chinchillaer og andre gnavere.

7. Førstegangskontakten slukker lyset. Anden gang du tænder lyset, til langtidsbrug, anbefales det at tænde lyset for en bedre myggeafvisende effekt.

 

Måske kan du også lide disse?

Spiraler mod myg, sort, sæt med 10 stk. plus støtte, til udendørs

75,00 kr.

Sæt med 4 fælder, EJANBO, Til rotter, Sort

155,00 kr.

Anti-myg armbånd med ultralyd, vandafvisende, E-manor®

230,00 kr.

Vælg muligheder This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Naturligt anti-møl produkt til tøj, Fleriana, 3 stk

105,00 kr.